360° fotografi

3D fotografi eller 360 graders fotografi er en fantastisk måde at skabe ekstra blikfang til dit produkt. Især hvis der er detaljer der med fordel kan betragtes fra flere vinkler. Løsningen virker godt både på computer og telefon. Udover muligheden for at dreje motivet rundt, så det kan ses fra alle vinkler, kan du også dobbeltklikke på motivet og zoome ind på detaljer, så du får et meget grundigt indtryk af hvad du køber. En oplagt løsning til dig der ønsker at øge salget fra din webshop.

Ved at bruge 360° billeder i webshoppen, vil du typisk opleve øget salg, færre retursager og færre klager over varer der ikke svarer til det forventede.

Jeg samarbejder med Cappasity, der også leverer den tekniske løsning, der får 360 graders fotografi til at fungere. Du eller din webansvarlige skal blot indsætte et link på din hjemmeside, og derefter kan dine kunder se dit produkt hele vejen rundt.

Klik på logoet herunder for at få 10% rabat på en aftale med Cappasity hvor du også kan se mere om, hvordan 360 graders fotografi integreres på din hjemmeside.