Portrætfotografi

Et godt portrætfotografi er vigtigere end mange tror. Uanset om det ”bare” skal vise hvordan dem der tager telefonen ser ud, eller om det er til en forsideartikel i Børsen. Portrættet siger mere end de ord der knyttes til. Hvordan signalere professionalisme, hvis ens profilbillede er en sløret IPhone selfie?

Fotograferingen kan foregå hos jer…

Heldigvis behøver det ikke være så kompliceret. Skal I have portrætteret alle medarbejdere i virksomheden, eller have et billede af bestyrelsen, kan jeg med fordel komme til jer. I sparer en masse tid på transport, og det kan flettes ind i en almindelig arbejdsdag. Portrætterne får det rigtige udtryk, og når billederne sættes op ved siden af hinanden, ser det harmonisk ud.

Har du brug for et portrætfotografi der fortæller mere end bare hvordan du ser ud, bruger jeg den tid der skal til, for at du føler dit budskab kommer frem. Det kan være til en pressemeddelelse eller en illustration, hvor billedet skal underbygge, det budskab du vil ud med. Mulighederne er mange, se bare på eksemplerne herunder.

Også ved portrætfotografi kan det være en fordel med billedbehandling. For eksempel ved større grupper, kan det være nødvendigt at bytte rundt på hovederne, så alle får et godt udtryk. Eller måske skal der fjernes et irriterende forkølelsessår der bryder ud den dag fotograferingen foregår.

Hvis I ønsker det, kan jeg sende et link til et web-galleri med alle portrætterne, jeg har taget af jer, så I selv kan vælge hvilket billede der skal færdigredigeres. Er I hellere fri kan jeg også sagtens vælge ud for jer. Det er helt op til jer.