Huse

Tålmodighed er en dyd, især når man arbejder med arkitekturfotografi. Det er nemt nok at tage et billede af et hus, men hvis alle elementer skal samspille, så bygningen får det helt rette udtryk, er det ofte nødvendigt at vente. Solens vinkel, balancen mellem dagslys og kunstlys og mange andre faktorer der ikke lader sig stresse, er vigtige for at få det rigtige skud. Nogen gange skal man efter det flere gange, men så bliver resultatet også derefter.

Jeg er meget begejstret for arkitekturfotografi. Både når det er smukke bygninger, der nærmest kommer ind i kameraet af sig selv. Men også arkitektur der ikke gør helt så meget væsen af sig. Ofte kan de største overraskelser findes i de mest ordinære konstruktioner. Høje Gladsaxe f.eks. er ikke et byggeri mange forbinder med stor arkitektonisk skønhed. Men kigger man efter, er der mange interessante billeder at finde. Man skal bare lede lidt.

Har du et projekt der skal fotograferes, giver jeg gerne et bud på hvordan det kan løses. Benyt knappen herunder, eller ring på 2239 4349.

få et tilbud på arkitekturfotografi
 

Klar til at få lavet arkitekturfotografi?Få et tilbud