Professional photography…

… is an essential way to obtain attention. A lot can be done to get ahead of the competition in web search results, but if the impression fades due to dull imagery, you lose everything.

Jeg har løst fotografiske opgaver for mange spændende virksomheder blandt andet flere af Danmarks førende design brands. Det er nemlig ikke nok at have et godt produkt, hvis ikke kunderne ved det. Et godt portrætfotografi kan også være det, der får kunden til at vælge dig frem for dine konkurrenter.

Når jeg går ind i en opgave, vil jeg altid tage udgangspunkt i dine behov og bruge tid på at finde den bedste løsning for dig. Vi skal dog lige snakke sammen først så ring og lav en aftale, så giver jeg en kop kaffe.

Click on the pictures below and see how I have helped other customers.


Et spørgsmål om kemi

Selvom alt bliver fotograferet og billedbehandlet digitalt, er professionelt reklamefotografi stadig et spørgsmål om kemi. Det kan nogen gange være svært at beskrive hvad det endelige resultat skal kunne. Måske har du en fornemmelse af det, men svært ved at finde ordene der beskriver det.

Med 30 år som professionel reklamefotograf, har jeg en god erfaring for at oversætte mavefornemmelser til konkrete fotografier. Det er ikke sikkert jeg gør det du siger, men jeg vil altid give dig den bedste løsning. Og for at kunne det bruger jeg al den tid det tager at forstå dine behov. Det er nemlig et spørgsmål om kemi.